GARANCIJA
Posete:
Danas: 20Ukupno: 79227

Prodaja preparata za dezinsekciju

Dezinsekcija Beograd, pored usluga iz oblasti dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije, obezbeđuje svojim klijentima i kupovinu ekološki prihvatljivih preparata za uništavanje insekata i glodara, kao i preparata za dezinfekciju kancelarija, stanova, kuća, prehrambenih i drugih industrijskih pogona.

U prodaji imamo sve preparate za dezinsekciju, deratizaciju i dezinfekciju koji su registrovani i odobreni za korišćenje na teritoriji R. Srbije.

 

Od vrsta preparata za dezinsekciju i deratizaciju u prodaji imamo:

- Gelove za dezinsekciju

- Brikete za deratizaciju

- Rastvore za prskanje

 

Naručivanje preparata je isključivo od 09h do 10h

PLAĆANJE JE POUZEĆEM

ISPORUKA JE BRZA I POUZDANA

 

 

 

Svaki preparat ima deklaraciju i uputstvo za korišćenje i mi uvek preporučujemo da se uputsva držite doslovno, bez ikakvih improvizacija. Svako odstupanje od predviđenih aktivnosti u vezi bilo kog od preparata može imati negativne efekte. Negativni efekti se mogu ispoljiti kako zbog nedovoljne doze preparata, tako i zbog prekomernog korišćenja.

Sa preparatima se možete detaljnije upoznati preuzimanjem  KATALOGA u PDF-U,  a u slučaju da želite da pogledate kako se neki od preparata koriste možete pogledati i video klipove odmah ispod ovog teksta.

 

 

 

Ukoliko se pri korišćenju preparata kupljenog od nas ne osećate sigurnim što se korišćenja tiče, molimo pozovite i zatražite stručni savet ili pomoć pri upotrebi.

Svaka greška može potpuno neškodljiv preparat učiniti potencijalno opasnim.

 

UVEK DOSTUPNI STRUČNI SAVETI I POMOĆ PRI DEZINSEKCIJI

NA TELEFONE

065 66 33 731

061 62 31 477