GARANCIJA
Posete:
Danas: 20Ukupno: 79227

O NAMA Dezinsekcija Beograd

DEZINSEKCIJA DERATIZACIJA I DEZINFEKCIJA - Živimo zdravije

Dezinsekcija Beograd sebavi pružanjem usluga u oblasti dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije.

Dezinsekcija, dezinfekcija i deratizacija su od velikog značaja za očuvanje zdravlja i poboljšanje kvaliteta života.  Mikroorganizmi, insekti i glodari kao prenosioci raznih zaraznih bolesti predstavljaju stalnu pretnju po naše zdravlje i zdravlje naše dece i kućnih ljubimaca. Skup mera u oblasti dezinsekcije i deratizacije koje mi primenjujemo je baš okrenut ka smanjenju ove pretnje ili čak potpunom uklanjanju.

Usluge koje pružamo podrazumevaju najviše standarde kvaliteta, ekološki su prihvatljive, neškodljive su po zdravlje ljudi i kućnih ljubimaca. Uvozni ekološki preparati neškodljivi za okolinu, atestirani od strane nadležnih institucija, omogućavaju nam da svoj deo posla izvršimo uz minimalno ometanje u procesu rada pravnih lica ili da svoj posao uradimo na veoma brz način bez evakuacije ukućana.

Prodaja preparata za dezinsekciju i deratizaciju

 

URADI SAM!!!

NAJJEFTINIJA DEZINSEKCIJA!!!

Kupovinom ekoloških eko-gelova i rastvorima za dezinsekciju po ceni od 1000-2000 rsd kupujete navedene preparate za 6 tretiranja ili 3 godine korišćenja. Ovo je najekonomičniji način nabavke preparata. Preparate saljemo pouzećem - otkupninom.

Naručivanje preparata na broj 0656633731

 

Poseban popust za kućne savete, tj. stanare zgrade

sa više od 5 stanova u ulazu!!!

Cena već od 800-1000 dinara (zavisi od broja stanova).

Dezinsekcija prskanjem i gelovima.

Dezinsekciju, deratizaciju i dezinfekciju stanova, kuća, magacina i kancelarija radimo na poziv

Poslove dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije izvršavamo na poziv, u objektima kao što su : privatni stanovi, kuće, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namena, škole, zdravstveni objekti, objekti i sredstva javnog prevoza, javne površine i objekti za smeštaj i držanje životinja.

Na vaš poziv, mi ćemo pronaći najlakši, najbezbedniji i najbrži način da vas oslobodimo buba i glodara.

 

Naručivanje dezinsekcije i preparata je isključivo od 09h do 10h

 

 

Iskustvo uoblasti dezinsekcije i deratizacije, najbolja je garancija da imamo rešenje za  svaki problem sa bubama, glodarima i ostalim napastima koje vam smetaju.